Ajankohtaista

Palvelukseen halutaan Web-suunnittelija / Palvelupäällikkö

Grafical Oy on markkinoinnin ammattitoimisto, joka palvelee asiakkaita digi-, mainos- ja viestintäasioissa maanlaajuisesti. Verkkopalvelumme suunnitellaan analyyttisesti ja niiden luova toteutus saa lisäarvoa uusimmasta teknologiasta. Seuraamme tavoitteita ja suunnittelemme sekä jakelemme viestintää eri kanaviin ja toteutamme kampanjoita. Kehitämme tiiviisti asiakkaittemme liiketoimintaa….

Grafical ja XAMK yhteistyösopimukseen

Grafical ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen ammattikorkeakoulun markkinointiviestintämateriaalien ja sähköisten välineiden suunnittelusta ja tuontannosta. Sopimuksessa on myös vuoden lisäoptio.

Olemme virallinen FI-tunnusten välittäjä

FI -verkkotunnus uudistuu 5.9.2016. Jatkossa FI -verkkotunnukset ja kaikki siihen liittyvät palvelut voidaan hankkia omalta viralliselta verkkotunnusvälittäjältä Grafical Oy:ltä. Meidän kautta voit varata ja uusia FI –verkkotunnuksia. Ota yhteyttä: gabriele.scotto@grafical.fi tai 010 292 0330.

Uudenlainen tapa esitellä yritys

Toteutamme yrityksellesi tyylikkään yritys-/tuote- tai palveluesittelyn, jossa hyödynnämme stillkuvia, videokuvaa ja liike-efektejä. Tuo yrityksesi uudelle aikakaudelle ja unohda PowerPointit! Otayhteyttä tästä ja kysy tarjous yritysesittelyvideosta.