Ajankohtaista

Olemme kesälomalla!

Grafical on perinteiseen tapaan lomalla heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa ja palvelemme taas luovassa työssä maanantaina 31.7. Iloista kesää, kulttuurinautintoja ja rentouttavia hetkiä!    

Vivi ja Aku G-tiimiin!

Graficalin suunnittelutiimiin ovat liittyneet digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Virginie Laitinen ja web-suunnittelija Aku Karjalainen. Digitaaliset kampanjat videoleikkeineen syntyvät nyt todella kätevästi. Lisää nyt myyntiä tehokkaalla digikampanjalla!  

Grafical ja XAMK yhteistyösopimukseen

Grafical ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen ammattikorkeakoulun markkinointiviestintämateriaalien ja sähköisten välineiden suunnittelusta ja tuontannosta. Sopimuksessa on myös vuoden lisäoptio.

Olemme virallinen FI-tunnusten välittäjä

FI -verkkotunnus uudistuu 5.9.2016. Jatkossa FI -verkkotunnukset ja kaikki siihen liittyvät palvelut voidaan hankkia omalta viralliselta verkkotunnusvälittäjältä Grafical Oy:ltä. Meidän kautta voit varata ja uusia FI –verkkotunnuksia. Ota yhteyttä: gabriele.scotto@grafical.fi tai 010 292 0330.

Uudenlainen tapa esitellä yritys

Toteutamme yrityksellesi tyylikkään yritys-/tuote- tai palveluesittelyn, jossa hyödynnämme stillkuvia, videokuvaa ja liike-efektejä. Tuo yrityksesi uudelle aikakaudelle ja unohda PowerPointit! Otayhteyttä tästä ja kysy tarjous yritysesittelyvideosta.