Olet täällä:

PORTFOLIO

Sosteri

Sosteri on monipuolinen ja uudistuva sairaanhoitopiiri, jonka visuaalinen ilme raikastui vuonna 2017.

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Sosteri, tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan asukkaille. Ympäristöterveydenhuollossa, eli eläinlääkinnässä ja terveysvalvonnassa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Asiakaslähtöiset toimintatavat kaipasivat tuekseen raikkaampaa ja selkeää visuaalista ilmettä.

Tiedot:

Asiakas: Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri

Työ: #yritysilme #visuaalinenilme #logo #tunnus #kuvamaailma #valokuvaus #office-pohjat #word #powerpoint

Milloin: 2017-2018

Sosterin tunnus ja värimaailma päivitettiin ja arjen työtä sujuvoittamaan toteutettiin erilaisia Word- ja PowerPoint-pohjia. Ilmeen uudistuminen on kattanut kaikki visuaalisen ilmeen ilmentymät teippauksiin ja opastuksiin saakka.

Palvelut esille

Sosteri on tuonut palvelunsa paremmin esille ja aktiivisesti pyrkinyt lyhentämään asiakaspolkuja. Lasten ja nuorten palveluluukku sekä Ikääntyneiden Neuvontapiste Nestori ovat paikkoja, joihin voi ottaa yhteyttä asian kuin asian kanssa, ja apu järjestyy yhdellä yhteydenotolla. Uudet neuvontapisteet saivat tuoreen ilmeen mukaiset materiaalit. Huolehdimme uusien palvelumuotojen markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sähköisissä kanavissa sekä perinteisissä medioissa.

Verkkosivuston rakenne uusiksi

Myös verkkosivustolla järjesteltiin palvelut paremmin esille yhteistyössä asiakkaan kanssa. Loimme palvelukeskeisen, asiakasystävällisen valikkoratkaisun ja toteutimme rakenteen uudistamisen.

“Graficalin kanssa on ollut ilo työskennellä. He olivat tutustuneet meihin todella hyvin jo etukäteen ja osasivat näin lähteä tarjoamaan apua kriittisiin kehityskohtiin.”

viestintäpäällikkö Suvi Sikstus, Sosteri

Uutta ilmettä?

PYYDÄ TARJOUS!