samiedu.fi

Työ: Verkkosivusto
Asiakas: Ammattiopisto SAMIedu

Ammattiopisto SAMIedu tuottaa koulutuspalveluja, jotka tukevat opiskelijan ammatillista, yleissivistävää ja persoonallisuuden kasvua, luovat koulutusalojen verkottumisen kautta osaamista alueen elinkeinoelämää ja sen kehittämistä varten sekä edistävät yrittäjyyttä, kansainvälistymistä ja kestävän kehityksen periaatteita.

Moderni oppilaitos tarvitsi käyttäjäystävällisen verkkosivuston, jota on helppo päivittää ja joka integroituu vaivatta muihin SAMIedun järjestelmiin. Haasteena sivustolla oli suuren informaatiomäärän esittäminen selkeästi sekä kaikkien eri kohderyhmien huomioiminen. Lisäksi asiakkaan toiveena oli tuoda SAMIedun aktiiviset sosiaalisen median tilit esille sivustolla.

www.samiedu.fi sai uuden selkeän ja helppokäyttöisen ilmeen. WordPress-sivusto taipuu näppärästi eri päätelaitteisiin ja pitää sisällään intranet-osion henkilökunnalle. Valmiin verkkosivuston etusivulta näkee yhdellä skrollauksella, mitä SAMIedun Somessa tapahtuu. Eri kohderyhmät on huomioitu informaation sijoittelussa ja tie omiin opintoihin löytyy näppärästi.

Sivusto pitää sisällään integrointeja muun muassa Wilmaan, josta koulutusten kuvaukset tuodaan sivustolle.