Here is our work

Andritz Oy

ANDRITZ Oy on pitkäaikaisin asiakkaamme, jonka kanssa yhteistyötä on takana jo yli 20 vuotta.

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon.

Vuosien varrella olemme toteuttaneet ANDRITZ Oy:lle erilaisia paikallisia ja maailman laajuisia kampanjoita, suunnitelleet ja toteuttaneet messuosastoja, huolehtineet ANDRITZ Oy:n ilmeen mukaisten rekryilmoitusten suunnittelusta ja ilmoitustrafiikista, online-rekrymarkkinoinnista sekä monenlaisten painotuotteiden valmistuksesta. Olemme myös kirjoittaneet ja kuvittaneet kymmeniä artikkeleita Akseptiin, ANDRITZ Oy:n omaan lehteen.

Viimeisimmäksi uudistimme ANDRITZiN HR:n tapahtuma- ja messuilmeen materiaaleineen.

Kuva Andritzin messuosastosta

Tuotekuvaukset

Erityyppiset tuote- ja henkilökuvaukset kuuluvat arkipäiväämme. Tässä ANDRITZin sihti päättyy herkullisiksi tuotekuviksi maailmalle.

Kuva Andritzin tuotteesta
Kuva Andritzin tuotteesta.

Mukana sisällöntuotannossa

Aksepti on andritzilaisten oma henkilöstölehti, joka ilmestyy painettuna neljä kertaa vuodessa. Laadukas lehti koetaan globaalisti toimivassa yhtiössä toimivaksi ja hyödylliseksi sisäisen viestinnän kanavaksi.

Tarinoita Savonlinnasta

Huolella toimitetut henkilöhaastattelut ja muut artikkelit ovat kertoneet tarinoita ANDRITZ Oy:n toiminnasta Savonlinnassa koko työyhteisölle ympäri maailman.

Kuva kertoo enemmän

Olemme myös kuvittaneet jutut ja olleet mukana ikuistamassa kuviin monta tärkeää juhlahetkeä ANDRITZ Oy:n historiassa.

Kuva Andritzin työntekijöistä.

Write us and we will contact you

Or call us