Tutustu töihimme

Andritz Oy

Yhteistyötä jo yli 23 vuotta

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Koko yritysikämme kestänyt yhteistyö on sisältänyt erilaisia kampanjoita, messuosaston suunnittelua, tuote- ja henkilökuvausta, video-, esittely- ja koulutusmateriaalien tuotantoa, rekryilmoitusten suunnittelua sekä painotuotteiden suunnittelua painotöineen. 

Tuotekuvaukset

Erityyppiset tuote- ja henkilökuvaukset kuuluvat arkipäiväämme. Tässä ANDRITZin sihti päättyy herkullisiksi tuotekuviksi maailmalle.

Kuva Andritzin tuotteesta
Kuva Andritzin tuotteesta.

ANDRITZ SAVOVONLINNA 100V

ANDRITZin toiminnan täyttäessä Savonlinnassa 100 vuotta suunnittelimme ja toteutimme globaalin videotehrhdyksen, jossa koko Savonlinnan ANDRITZ Oy:n ja ANDRITZ Savonlinna Works Oy:n henkilökunnat kasattiin konepajan pihalle muodostaen tunnuksen 100 ja vilkuttaen maailmalle tervehdyksen, joka kuvattiin dronella ja editoitiin sekä lähetettiin ympäri maailmaa. 

ENGINEERED SUCCESS

Kuva Andritzin työntekijöistä.

Write us and we will contact you

Or call us