Me.

Let's boost your business!

G-Media Groupin tiimi koostuu luovista visuaalisen suunnittelun, digimarkkinoinnin, web-suunnittelun ja viestinnän ammattilaisista. Kasvatamme yrityksesi liiketoimintaa dataa ja luovia kampanjatoteutuksia hyödyntäen. Toteutamme tavoitteisi mukaiset myynti- ja markkinoitikampanjat, jotta yrityksesi menestyy. Ota yhteyttä, niin autamme yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen. Laajaan verkostoomme kuuluu myös kansainvälisiä, luovia mainonnansuunnittelijoita. Olemme toimineet jo vuodesta 1996.

The boss.

The manager.

Arto Tolvanen

The marketer.

Daniel Croitor

The artist.

Juho Kinnunen

Art Manager.

Amelia Vatamaniuc

The IT Guy.

Stefan Frunza

The new employee

You can join our team

luovuus.

Osaamisemme

Web ja verkkokauppa
suunnittelu

Toteutamme mobiiliystävälliset ja tehokkaat verkkosivustot ja -kaupat yrityksesi tarpeisiin. Lisätään myyntiä tehokkailla verkkoratkaisuilla!

Digimarkkinointi

Tehokkaat digikampanjat, joilla brändisi erottuu. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat kampanjat digitaalisissa kanavissa.

Brändi

Autamme sinua vahvistamaan brändiäsi tunnistettavilla materiaaleilla. Meiltä saat kaikki materiaalit brändisi ilmeen mukaisesti.

Graafinen ja visuaalinen
suunnittelu

Luomme yrityksellesi tunnistettavan visuaalisen ilmeen ja sitä tukevat materiaalit tarpeidesi mukaan.

UX/UI
suunnittelu

Käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu lisää verkkosivujen konversiota ja tukee yrityksesi tavoitteita. Suunnitellaan yrityksellesi käyttäjäystävälliset ja tehokkaat verkkosivut.

Domain ja Hosting-palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita hostingpalveluita. Markkinoiden nopeimmat ja tehokkaimmat palvelimet.

Mainonnan
suunnittelu

Digi- ja printtimainokset kaikkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tehokkaat mainokset yrityksellesi.

Sisällön-
tuotanto

Viesti asiakkaillesi laadukkailla ja kohdennetuilla sisällöillä. Suunnittelemme sisällöt verkkosivuille ja sosiaalisiin medioihin kohderyhmäsi huomioiden.

FAQ

Usein kysyttyä.

Toimistomme sijaitsee Savonlinnassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomen. Tule kahville niin laitetaan yrityksesi markkinointiasiat kuntoon: Puistokatu 1, 57100 Savonlinna

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan. Olemme tehneet satoja onnistuneita projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa.

Tänä päivänä verkkosivut ovat hyvin keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa. Mikäli haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, suosittelemme liiketoiminnan siirtämistä verkkoon.

Tämä riippuu hyvin paljon liiketoimintamallistasi ja toimialasta. Hyvin toteutetut ja kohdennetut verkkosivut lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä ja liiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi verkkopalvelut, joilla menestyt!

HYÖDYNNÄ TEKOÄLY YRITYKSESSÄSI NYT!

490,-

TEKOÄLYN KOKEILU KÄYTÄNNÖSSÄ ja vinkkejä kuinka voit hyödyntää tekoälyä sinun arjessa ja liiketoiminnassa.