Me.

Let's boost your business!

G-Media Groupin tiimi koostuu luovista visuaalisen suunnittelun, digimarkkinoinnin, web-suunnittelun ja viestinnän ammattilaisista. Kasvatamme yrityksesi myyntiä ja liiketoimintaa dataa ja luovia ratkaisuja hyödyntäen. Luomme tarpeidesi mukaiset kampanjat myynnin ja markkinoinnin tueksi, jotta yrityksesi menestyy paremmin. Ota yhteyttä, niin autamme sivustosi Googlen hakutulosten kärkeen. Laajaan verkostoomme kuuluu myös kansainvälisesti kokeneita suunnittelijoita. Yrityksellämme on pitkä kokemus alalta, olemme toimineet jo vuodesta 1996.

The boss.

The manager.

Arto Tolvanen

The marketer.

Daniel Croitor

The techy.

Amanda Niinisaari

The designer.

Essi Mäkinen

The video.

Topi Kankkunen

luovuus.

Osaamisemme

Web
Suunnittelu

Luomme mobiiliystävälliset ja tehokkaat verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin. Lisätään myyntiä tehokkailla verkkosivuilla!

Digi-
markkinointi

Tehokkaat digikampanjat, joilla brändisi erottuu. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat kampanjat digitaalisissa kanavissa.

Brändi

Autamme sinua vahvistamaan brändiäsi tunnistettavilla materiaaleilla. Meiltä saat kaikki materiaalit brändisi ilmeen mukaisesti.

Graafinen
suunnittelu

Luomme yrityksellesi tunnistettavan visuaalisen ilmeen ja sitä tukevat materiaalit tarpeidesi mukaan.

UX/UI
suunnittelu

Käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu lisää verkkosivujen konversiota ja tukee yrityksesi tavoitteita. Suunnitellaan yrityksellesi käyttäjäystävälliset ja tehokkaat verkkosivut.

Hosting-palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita hostingpalveluita. Markkinoiden nopeimmat ja tehokkaimmat palvelimet.

Mainokset

Digi- ja printtimainokset kaikkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tehokkaat mainokset yrityksellesi.

Sisällön-
tuotanto

Viesti asiakkaillesi laadukkailla ja kohdennetuilla sisällöillä. Suunnittelemme sisällöt verkkosivuille ja sosiaalisiin medioihin kohderyhmäsi huomioiden.

FAQ

Usein kysyttyä.

Toimistomme sijaitsee Savonlinnassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomen. Tule kahville niin laitetaan yrityksesi markkinointiasiat kuntoon: Puistokatu 1, 57100 Savonlinna

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan. Olemme tehneet satoja onnistuneita projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa.

Tänä päivänä verkkosivut ovat hyvin keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa. Mikäli haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, suosittelemme liiketoiminnan siirtämistä verkkoon.

Tämä riippuu hyvin paljon liiketoimintamallistasi ja toimialasta. Hyvin toteutetut ja kohdennetut verkkosivut lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä ja liiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi verkkopalvelut, joilla menestyt!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sign up for our Newsletter