Digimarkkinointi.

Tavoita asiakkaasi
digitaalisesti

Markkinoinnin seuranta ja kohdennus

Haluamme luoda mahdollisimman tuloksellista markkinointia ja saavuttaa konkreettisia tavoitteita. Analysoimme markkinoinnin tuloksia datan avulla parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Hyödynnämme markkinoinnissa Googlen työkaluja. Huomioimme aina GDPR säännökset.

SOME-Markkinointi

Facebook, Instagram, LinkedIn? Luomme tavoitteidesi mukaiset ja tehokkaat kampanjat ja sisällöt kaikkiin sosiaalisen median kanaviin.

Dynaamiset mainokset

Luomme dynaamiset mainokset Googlen ja Facebookin verkostoihin, jotta mainoksesi tavoittaa tuotteestasi kiinnostuneen yleisön. Mainosta kohderyhmälle, joka on osoittanut kiinnostusta tuotteesesi.

Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinointi on tehokas keino lisätä myyntiä. Kohdennamme markkinointia asiakkaille, jotka ovat tarkastelleet tuotettasi.

Kampanjan optimointi

Varmistamme kampanjasi onnistumisen huolellisella suunnittelulla ja optimoinnilla. Seuraamme kampanjan menestymistä ja optimoimme kampanjoita dataa hyödyntäen.

Asiakaspolku

Autamme yritystäsi hahmottamaan asiakkaan ostokäyttäytymistä ja kohdentamaan markkinointia sopivaksi asiakkuuden eri vaiheisiin. On tärkeää kohdentaa markkinointia eri tavalla asiakkuuden eri vaiheissa.

growth

Osaamisemme

Web-
suunnittelu

Luomme mobiiliystävälliset ja tehokkaat verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin. Lisätään myyntiä tehokkailla verkkosivuilla!

Digi-
markkinointi

Tehokkaat digikampanjat, joilla brändisi erottuu. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat kampanjat digitaalisissa kanavissa.

Brändi

Autamme sinua vahvistamaan brändiäsi tunnistettavilla materiaaleilla. Meiltä saat kaikki materiaalit brändisi ilmeen mukaisesti.

Graafinen
suunnittelu

Luomme yrityksellesi tunnistettavan visuaalisen ilmeen ja sitä tukevat materiaalit tarpeidesi mukaan.

UX/UI
suunnittelu

Käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu lisää verkkosivujen konversiota ja tukee yrityksesi tavoitteita. Suunnitellaan yrityksellesi käyttäjäystävälliset ja tehokkaat verkkosivut.

Hosting-palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita hostingpalveluita. Markkinoiden nopeimmat ja tehokkaimmat palvelimet.

Mainokset

Digi- ja printtimainokset kaikkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tehokkaat mainokset yrityksellesi.

Sisällön-
tuotanto

Viesti asiakkaillesi laadukkailla ja kohdennetuilla sisällöillä. Suunnittelemme sisällöt verkkosivuille ja sosiaalisiin medioihin kohderyhmäsi huomioiden.

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä!

FAQ

Usein kysyttyä.

Toimistomme sijaitsee Savonlinnassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomen. Tule kahville niin laitetaan yrityksesi markkinointiasiat kuntoon: Puistokatu 1, 57100 Savonlinna

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan. Olemme tehneet satoja onnistuneita projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa.

Tänä päivänä verkkosivut ovat hyvin keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa. Mikäli haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, suosittelemme liiketoiminnan siirtämistä verkkoon.

Tämä riippuu hyvin paljon liiketoimintamallistasi ja toimialasta. Hyvin toteutetut ja kohdennetut verkkosivut lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä ja liiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi verkkopalvelut, joilla menestyt!

HYÖDYNNÄ TEKOÄLY YRITYKSESSÄSI NYT!

490,-

TEKOÄLYN KOKEILU KÄYTÄNNÖSSÄ ja vinkkejä kuinka voit hyödyntää tekoälyä sinun arjessa ja liiketoiminnassa.