Web-suunnittelu

Mistä suunnittelemamme verkkopalvelut koostuvat?

Latausnopeus

Optimoimme verkkopalvelut toimimaan nopeasti ja responsiivisesti kaikilla laitteilla. Verkkosivun latausnopeus on tärkeä asia myös Googlen hakukonenäkyvyyden kannalta.

SEO optimointi

Teemme sivustot aina hakukoneystävällisiksi, jotta sivustosi saa parhaan mahdollisen näkyvyyden Googlen hakutuloksissa.

Rajoittamaton määrä tuotteita

Toteutamme asiakkaillemme kaikenkokoiset verkkokaupat. Myit sitten yksittäisiä palveluita tai satoja tuotteita, toteutamme verkkokaupan yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

100% responsiivisuus

Huolehdimme, että verkkosivut toimivat moitteettomasti kaikilla laitteilla. Haluamme, että sivustosi näyttää hyvältä niin mobiilissa kuin työpöytäversiona.

Rajoittamaton määrä sivuja

Toteutamme kaikenkokoiset verkkosivuprojektit yhden sivun sivustoista suurempiin kokonaisuuksiin ja verkkokauppoihin. Teemme verkkosivut aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kaikki palvelut samasta talosta.

Meiltä saat kaikki viestinnän ja markkinoinnin palvelut saman katon alta.

luovuus.

Aloita verkkokauppa

Hyvä konversioprosentti
alusta alkaen

Autamme yrityksesi alkuun verkkokaupan kanssa. Hyvin suunniteltu verkkokauppa ja sitä tukeva markkinointi auttaa sinua tavoittamaan entistä laajemmin asiakkaita.

Seuranta ja kohdennus

Autamme suunnittelemaan ja kohdentamaan markkinointia tehokkaasti hyvien tulosten saavuttamiseksi. Googlen seurantatyökalut auttavat ymmärtämään asiakkaiden toimintaa, mikä auttaa markkinoinnin suunnittelussa.

GDPR

Teemme kaiken aina GDPR:n ohjeiden mukaisesti.

Markkinoinnin seuranta

Lataamme sivustollesi tarvittavat markkinoinnin seurantaa mahdollistavat tagit. Markkinoinnin tuloksia voidaan hyödyntää tulevaisuudessa entistä tehokkaampana markkinointina.

Hakukonemainonta

Luomme kattavat kampanjat hakutulosten parantamiseksi uudella sivustolla. Autamme uutta verkkosivua menestymään paremmin Googlen markkinointityökalujen avulla.

UX/UI

Jos haluat sijoittua Googleen tai myydä hyvin verkossa, sinulla on oltava verkkosivusto, jolla on hyvä käyttäjäkokemus (UX) ja käyttöliittymä (UI).

Verkkomaksut

Lisäämme sivustollesi tarpeelliset maksutavat.

Verkko
laskutus

Automaattiset verkkolaskutuspalvelut.

Hallinta-
paneeli

Helppokäyttöinen myös mobiilissa

ERP
integraatiot

Helpottaa liiketoimintaasi

Osaamisemme

Web-
suunnittelu

Luomme mobiiliystävälliset ja tehokkaat verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin. Lisätään myyntiä tehokkailla verkkosivuilla!

Digi-
markkinointi

Tehokkaat digikampanjat, joilla brändisi erottuu. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat kampanjat digitaalisissa kanavissa.

Brändi

Autamme sinua vahvistamaan brändiäsi tunnistettavilla materiaaleilla. Meiltä saat kaikki materiaalit brändisi ilmeen mukaisesti.

Graafinen
suunnittelu

Luomme yrityksellesi tunnistettavan visuaalisen ilmeen ja sitä tukevat materiaalit tarpeidesi mukaan.

UX/UI
suunnittelu

Käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu lisää verkkosivujen konversiota ja tukee yrityksesi tavoitteita. Suunnitellaan yrityksellesi käyttäjäystävälliset ja tehokkaat verkkosivut.

Hosting-palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita hostingpalveluita. Markkinoiden nopeimmat ja tehokkaimmat palvelimet.

Mainokset

Digi- ja printtimainokset kaikkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tehokkaat mainokset yrityksellesi.

Sisällön-
tuotanto

Viesti asiakkaillesi laadukkailla ja kohdennetuilla sisällöillä. Suunnittelemme sisällöt verkkosivuille ja sosiaalisiin medioihin kohderyhmäsi huomioiden.

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä!

FAQ

Usein kysyttyä.

Toimistomme sijaitsee Savonlinnassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomen. Tule kahville niin laitetaan yrityksesi markkinointiasiat kuntoon: Puistokatu 1, 57100 Savonlinna

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan. Olemme tehneet satoja onnistuneita projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa.

Tänä päivänä verkkosivut ovat hyvin keskeinen osa yrityksen liiketoimintaa. Mikäli haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, suosittelemme liiketoiminnan siirtämistä verkkoon.

Tämä riippuu hyvin paljon liiketoimintamallistasi ja toimialasta. Hyvin toteutetut ja kohdennetut verkkosivut lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä ja liiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi verkkopalvelut, joilla menestyt!

HYÖDYNNÄ TEKOÄLY YRITYKSESSÄSI NYT!

490,-

TEKOÄLYN KOKEILU KÄYTÄNNÖSSÄ ja vinkkejä kuinka voit hyödyntää tekoälyä sinun arjessa ja liiketoiminnassa.